Forum Sojuszu "TheGodFather"
Administrator
Witam wszystkich Nazywam sie Tomek i mozna sie domyslic ze jestem fanem Ojca Chrzestnego
Od urodzenia mieszkam w Pabianicach w Ogame gram juz kupe lat, zaczalem jakos w podstawowce a jestem tegorocznym maturzysta.
Poza ogame kreca mnie glownie mmorpg, rpg, strategie a gram w sumie we wszystkie rodzaje gierek.
Jestem realista, ale jednak mam nadzieje ze Polacy wyjda z grupy B na EURO 2008 "nadzieja matka glupich"
POLSKA GOLA!!!!! TAKA JEST KIBICOW WOLA!!!!!
Heja witam wszystkich .... mam na imie Karol ... jestem raczej doświadczonym graczem w ogame ... dawniej na swiecie 39 bylem w sojuszu hefalumpy ... oraz dark angel na serwie 28 ... lecz gdy zaczelem studium i praktyki przerwalem gre w ogame i gralem tylko w plemiona ktore gram do teraz :] ...i zaczelem na uni59 na ogame teraz mam nadzieje ze bedzie nam sie dobze wspołpracowalo i dogonimy graczy ktorzy juz tutaj jakis czas graja i ich zezłomimy ... pozdrawiam ...
Nazywam się Michał, pochodzę ze Świnoujścia gdzie nadal się dokształcam i poszerzam swoje horyzonty:) W ogame gram już dużo czasu chociaż ostatnio miałem dosyć sporą przerwe ok 6 miesięcy. Grałem na univ 7,45.
Pozdrawiam
Nowy użytkownik
Witam. Mam na imię Artur...Pochodzę z Chełma . Wcześniej grałem na uni 39 ale przerwałem. I po 1,5 roku przerwy wróciłem na uni 59. Mam nadzieje, że będzie nam sie dobrze współpracować razem. Do usług artur_1000 pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Artur_1000 (2008-06-14 12:20:34)
Administrator
chcesz to dodawaj